Bästa uteserveringar & caféer i Blekinge län

Antalet matserveringar som tillhandahåller smaskiga caféer i Blekinge län är 22 och de finns på 9 olika platser. De orter i Blekinge län som har flest matserveringar som håller på med caféer eller fikaställe är:



Bästa uteserveringar & caféer i Dalarna

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Dalarna är 50 och de finns på 21 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Dalarnas län som serverar smaskiga caféer är i:



Bästa uteserveringar & caféer i Gotland

Antalet matserveringar som tillhandahåller smaskiga caféer i Gotland är 9 och de finns på 4 olika platser. De orter i Gotlands län som har flest matserveringar som håller på med caféer eller fikaställe är:



Bästa uteserveringar & caféer i Gävleborg

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Gävleborg är 49 och de finns på 21 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Gävleborgs län som serverar smaskiga caféer är i:



Bästa uteserveringar & caféer i Halland

Antalet matserveringar som tillhandahåller smaskiga caféer i Halland är 40 och de finns på 19 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Hallands län som serverar smaskiga caféer är i:



Bra café hos matserveringar i Jämtlands län

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Jämtlands län är 18 och de finns på 12 olika platser. De orter i Jämtlands län som har flest matserveringar som håller på med caféer eller fikaställe är:



Bästa uteserveringar & caféer i Jönköping län

Antalet matserveringar som tillhandahåller smaskiga caféer i Jönköping län är 43 och de finns på 19 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Jönköpings län som serverar smaskiga caféer är i:



Bra café hos matserveringar i Kalmar län

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Kalmar län är 47 och de finns på 24 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Kalmar län som serverar smaskiga caféer är i:



Bra café hos matserveringar i Kronobergs län

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Kronobergs län är 13 och de finns på 7 olika platser. De orter i Kronobergs län som har flest matserveringar som håller på med caféer eller fikaställe är:



Bra café hos matserveringar i Norrbottens län

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Norrbottens län är 40 och de finns på 12 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Norrbottens län som serverar smaskiga caféer är i:



Bra café hos matserveringar i Skåne län

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Skåne är 149 och de finns på 55 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Skåne län som serverar smaskiga caféer är i:



Bra café hos matserveringar i Stockholms län

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Stockholms län är 216 och de finns på 64 olika platser. De orter i Stockholms län som har flest matserveringar som håller på med caféer eller fikaställe är:



Bra café hos matserveringar i Södermanlands län

Antalet matserveringar som tillhandahåller smaskiga caféer i Södermanlands län är 42 och de finns på 14 olika platser. De orter i Södermanlands län som har flest matserveringar som håller på med caféer eller fikaställe är:



Bra café hos matserveringar i Uppsala län

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Uppsala län är 25 och de finns på 9 olika platser. De orter i Uppsala län som har flest matserveringar som håller på med caféer eller fikaställe är:



Bra café hos matserveringar i Värmlands län

Antalet matserveringar som tillhandahåller smaskiga caféer i Värmland är 38 och de finns på 18 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Värmlands län som serverar smaskiga caféer är i:



Bra café hos matserveringar i Västerbottens län

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Västerbotten är 31 och de finns på 14 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Västerbottens län som serverar smaskiga caféer är i:



Bra café hos matserveringar i Västernorrlands län

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Västernorrland är 42 och de finns på 15 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Västernorrlands län som serverar smaskiga caféer är i:



Bästa uteserveringar & caféer i Västmanland

Antalet matserveringar som tillhandahåller smaskiga caféer i Västmanland är 31 och de finns på 12 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Västmanlands län som serverar smaskiga caféer är i:



Bra café hos matserveringar i Västra Götalands län

Antalet matserveringar som tillhandahåller smaskiga caféer i Västra Götaland är 180 och de finns på 74 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Västra Götalands län som serverar smaskiga caféer är i:



Bästa uteserveringar & caféer i Örebro län

Antalet matserveringar som tillhandahåller smaskiga caféer i Örebro län är 33 och de finns på 12 olika platser. De orter i Örebro län som har flest matserveringar som håller på med caféer eller fikaställe är:



Bra café hos matserveringar i Östergötlands län

Antalet uteserveringar som serverar smaskiga caféer i Östergötlands län är 59 och de finns på 19 olika platser. De orter där det finns flest uteserveringar i Östergötlands län som serverar smaskiga caféer är i:



Meny - Cafeer
Till förstasidan på www.cafeer.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter